TROUWEN.

Samen runden we de zaak. In het begin werkte ik nog buiten de deur. Korte tijd later kwam ik thuis te werken. In ons gezellige kleine huisje in Rhenen en in het magazijn in Opheusden. Niemand deed het zo als wij, vonden we zelf. Over alles en iedereen hadden we een mening als echte stuurlui aan wal. Heerlijk dat jong en fris. Van Rhenen naar Dodewaard en hoogzwanger klussen. Gewoon 30 kilo zware dozen onder mijn buik op mijn benen tillend, alles mogelijk wanneer je 19-20 bent.

Een 20 jarige moeder was ik. Een vrije moeder die nooit gehoord had van drie x R: Rust en regelmaat, waren bij ons denk ik: ruimte, relax en rauw ofzo. Een heerlijk puur kind kregen we. Een jongen met een enorme bak energie en creativiteit. Creatief hoe we hem uit zijn bed zagen komen bijvoorbeeld. Gewoon met slaapzak en al zich eruit laten vallen, was favoriet. Roken had ook nog bij de R kunnen staan. Werken, eten, roken, slapen en daar van alles bij. Een leuke tijd. Waar ging het mis, denk ik wel eens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *