Vliegtuig gemist. ✈️

Na een prachtige kleine week in Tampa waar we de fireconferentie bezochten, zouden we op Maandagavond terug vliegen naar Nederland.

Het vliegtuig van Tampa naar Atlanta was vertraagd, en we hadden al een zeer korte tijd om van de ene naar de andere vlucht over te stappen. -50 minuten om precies te zijn. Uiteindelijk werden dat slechts 5 minuten, dus dat ging niet lukken. Toen we om 3 minuten over half 11 aankwamen, was het vliegtuig vertrokken. Even schakelen. ‘Oke Heer, ik weet niet waar dit voor is, maar ik geloof dat het ten goede zal zijn voor uw koninkrijk.’ Bad ik.

Bij het omboeken van de vlucht stond er een echtpaar voor ons, dat dit in 30 jaar Tampavakantie nog nooit hadden meegemaakt en en ook niet blij waren. Wow 30 jaar! Dat is niet voor niets dan dat wij hier staan. We begonnen het evangelie te delen met de man. maar hij wees ‘Begin hier niet over met mij.’ Zei hij. ‘Prima meneer, u heeft een keuze, maar u staat straks wel voor God en u heeft vandaag nog een keuze, maar God houdt van u.’ Hij wees het opnieuw af, maar het woord van God keert niet leeg terug. En zal doorwerken in zijn hart. De man woonde 20 minuutjes van ons huisadres vandaan. Hoe bijzonder dat je zo ver weg dit dan kan delen.

Na een nacht slapen, gingen we naar een bos. We hadden door de vertraging nog een extra dagje vrij in Atlanta. In de Uber hadden we chauffeur Rodriguez, die Jezus aannam. Hij had veel last van schaamte richting God. En had onder andere enorm spijt van zijn tatoeages, omdat hij zijn lichaam ermee had beschadigd, zei hij. We vertelden hem dat Jezus alles wegwist van zijn verleden en er zelfs niet meer aan denkt. Hij dankte God voor het gesprek en was zo blij.

Gospel

Toen kwamen we een vrouw tegen in het bos. Ze vertelde gered te zijn door Jezus Christus. Dat is goed nieuws! Maar, vroeg ze. ‘Hoe kan ik ook mensen vertellen over Jezus zoals jullie doen?’ We vertelden het haar, en ze filmde het. Mochten voor vrijmoedigheid voor haar bidden. Ze huilde van blijdschap over deze ontmoeting. Ze had een vriend die ze graag naar de Heer wilde leiden, maar wist niet hoe. ‘Dit is een antwoord op mijn gebed,’ riep ze uit. Halleluja!

Als alleen al voor deze vrouw ons vliegtuig was gemist. Was het al goed.♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *